Spørgsmål og svar om Danske Erhvervslån

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål.

Hvad er Erhvervslån.dk?
Erhvervslån.dk er giver markedets mest omfattende overblik over erhvervslån på det danske marked. Det er vores ambition at gøre det nemmere for små danske virksomheder at låne  penge – hvad enten det er et lån til drift oh vækst af en virksomhed eller et erhvervslån til opstart af virksomhed.På erhvervslån.dk finder du information om erhvervslån, hvad det koster, og hvordan de forskellige lån fungerer.Du kan også ansøge om et erhvervslån direkte her på siden. Erhvervslån.dk tilbyder erhvervslån til små danske virksomheder via Qred Erhvervslån, der ejer erhvervslån.dk.

Hvor meget kan jeg låne?
Det afhænger af først og fremmest af hvilken låneudbyder, du vælger, og til dels afhænger det af kreditvurderingen af din virksomhed. Som hovedreglen: jo bedre kreditvurdering – jo flere penge kan du låne – og til en lavere rente. Hos Qred Erhvervslån kan din virksomhed låne op til 2 000 000 kr.

Hvor hurtigt får jeg pengene?
Qred Erhvervslån og en række af de øvrige låneudbydere på markedet har mulighed for at udbetale pengene straks efter, du har godkendt lånebetingelserne. Det betyder, at du i mange tilfælde kan få udbetalt lånet samme dag, som du har ansøgt.

Hvad koster det?
Prisen vil altid være afhængig af virksomhedens kreditvurdering. Jo bedre kreditvurdering jo lavere vil renten typisk være for et lån. Hos Qred Erhvervslån benytter, man sig ikke af renter, men af en fast månedlig afgift. På den måde ved du altid, hvad lånet koster. Få en indikation af, hvad det koster at få et erhvervslån i vores låneberegner.

Hvad er renten på et erhvervslån?
Hos Qred Erhvervslån har man ikke en rente på erhvervslånet med en fast månedsafgift. Månedsafgiften afhænger af, hvor meget du låner samt kreditvurderingen af din virksomhed. Men du kan få en indikation af, hvad et erhvervslån koster ved at bruge vores låneberegner.

Hvad er vilkårerne for at få et erhvervslån?
Qred Erhvervslån tilbyder erhvervslån til danske virksomheder. I vurderingen af om din virksomhed kan få et lån, er vi først og fremmest interesserede i den gode forretningside og den dygtige iværksætter. Det er altså ikke vigtigt, at din virksomhed har eksisteret i mange år, og det er heller ikke nødvendigvis et problem, hvis din virksomhed har en betalingsanmærkning.

Kan jeg indfri lånet før tid?
Ja. Du kan altid vælge at tilbagebetale hele lånet, når du ikke længere har brug for det. Og du betaler kun månedsafgiften i de måneder, du rent faktisk har lånet. Det betyder, at du altså sparer pengen og får lånet billigere, hvis du vælger at indfri lånet før tid. Vi tager heller ingen afgifter for at tilbagebetale lånet før tid.

Hvordan fungerer det?
Hos Qred Erhvervslån kan du låne mellem 10-2 000 000 kr. Lånet skal betales tilbage inden for 6-18 måneder. Qred Erhvervslån er altså ideelt til de virksomheder, som blot mangler en midlertidig finansiering – og fungerer ikke godt for de virksomheder, der har

Skal jeg stille sikkerhed?
Nej. Qred Erhvervslån kræver ikke sikkerhedsstillelse. Det kræves dog at du kautioner som selvskyldnerkautionist. Det vil sige, at du hæfter personligt for lånet, hvis virksomheden ikke overholder sine forpligtelser.

Hvor hurtigt udbetales lånet?
Erhvervslånet udbetales straks efter du har godkendt lånet med dit NemId.

Priseksempel på et 6-måneders erhvervslån

Månedsafgift
Afbetaling pr. måned

Lånebeløb
30 000 kr
100 000 kr
250 000 kr
2 250 kr
4 875 kr
46 542 kr
41 667 kr
18 917 kr
16 667 kr
At betale totalt
675 kr
5 000 kr
5675 kr

Virksomhedslångebyrer

Opstillingsgebyr
0 kr
Meddelelsesgebyr (e -mail)
0 kr
Rente
0,00 %
Bindingstid
0 måneder
Gebyr tidlig løsesum
0 kr (Du kan til enhver tid tilbagebetale lånet uden yderligere gebyrer)
Lånebeløb
Op til 2 000 000 kr
Løbetid
6-18 måneder
Ansøg nu!

Spørgsmål?

07.00-17.30 (man-fre)