Om Danske Erhvervslån

Danske Erhvervslån giver markedets mest omfattende sammenligning af erhvervslån og virksomhedslån med og uden sikkerhed for små og mellemstore virksomheder.

Antallet af aktører med fokus på erhvervsmarkedet er i hastig stigning – især med fokus på erhvervslån til små og nyoprettede virksomheder – til fordel for iværksættere og virksomhedsejere af mindre virksomheder, der kan opleve besvær med at få et lån i banken. De forskellige erhvervslån adskiller sig meget mellem mellem de forskellige långivere. Selv vilkår og priser varierer meget. Som iværksætter og virksomhedsejer bør du gennemgå de forskellige muligheder grundigt. Renten på erhvervslån er naturligvis en vigtigt, men der er mange andre faktorer, der er involveret.

Før du vælger et erhvervslån, bør du overveje følgende:

  • Hvor meget behøver du at låne? Lån aldrig mere, end du kan betale tilbage!
  • Hvor hurtigt behøver du pengene? Hvis du har brug for pengene inden for et par uger, er de traditionelle banker sjældent et godt alternativ.
  • Hvor længe besvär du lånet? Et lån med lang løbetid har ofte en lavere rente, men du er samtidigt tvunget til at betale for lånet i en længere periode, end du måske behøver.
  • Hvad sker der, hvis du vil indfri lånet før tid? Tjek, om der er nogle særskilte afgifter for dette.

Hjemmesiden Danske Erhvervslån drives af Qred Erhvervslån, filial af Qred Företagslån AB med CVR-nummer 38972294, Fruebjergvej 3, 2100 København, e-mail: support@qred.dk.

Spørgsmål?

07.00-17.30 (man-fre)