Sammenlign erhvervslån før du takker ja til et tilbud!

Sammenlign erhvervslån, før du takker ja til det første og bedste tilbud. Her på siden kan du sammenligne erhvervslån, renter, priser og vilkår. Vær især opmærksom på de skjulte omkostninger, der kun står skrevet med småt.

Når små virksomhedsejere ønsker et erhvervslån, er det ikke helt usædvanligt at tænke på den traditionelle store bank i første omgang. Selv hvis du vælger at forsøge dig med en af de store traditionelle banker, er det vigtigt at forberede sig. Her kan der også være store forskelle på renter på erhvervslån. Og så skal du forberede dig på en langsommelig proces. Banken vil desuden sandsynligvis kræve en form for sikkerhedsstillelse i anlægsaktiver som fast ejendom eller maskiner. Desværre er risikoen for, at du i sidste ende får et nej.

Det er en skam. For små danske virksomheder og iværksættere er rygraden i dansk erhvervsliv og med til at skabe vækst i det danske samfund. Heldigvis har virksomhedsejere af mindre danske virksomheder andre muligheder. Derfor har Erhvervslån.dk lavet en sammenligning af de erhvervslån, der henvender sig til mindre danske virksomheder.

Ansøg nu!

Kontakt os